Ve stínu...

Ve stínu...

Anotace: Je to jen takový menší úlet..nevážný.

Ve stínu slunci kov polibek hlavni,
žvýkaje brok.
Váhali nejedni umělci slavní,
ke stisku krok.

Zaváhal nejeden zoufalec popsat,
v dopis svůj žal.
I ďábel v té chvíli zapoměl hopsat,
asi se bál.

V poledním slunci kov polibek chladí,
každého z nás.
Zatěžko srdci jež štěstí ho zradí,
hyne pln krás.

Neteskni nikdo,vždyť život dost krátký!
Otevře nebe.
Přiznám se ale,problém mám taky,
vzpomenut tebe.
Autor Zdenek, 30.10.2008
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dosti smutné, tak chladné dílko...

31.10.2008 21:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí