Návykovej

Návykovej

Anotace: .

Nenasytně čichat
k oblečení
a být posedlá
chemií
na kterou nechci
všechno svíst

Jsi návykovej
jak stokrát
obehraná píseň
co vzrušuje i objímá

Stala jsem se závislou
až se mi klepou ruce
když postrádám dech

Ty víš
jak nevěřím lichotkám
minulost mi
proudí šíjí
a chtěla bych si ji
vyrvat ze žil
a zasadit pod strom
chodila bych ji
zalévat slzami
a pak sama
podpálila
to uschlý větvoví

Teď vím
že bys ji radši
vsál do sebe
aby mě už nikdy netrápila
proto tě potřebuji

Přikrytá
dekou z těla
ztrácím stud
tu blízkost
bych nevyměnila
za nic

Já je neposlechla
když mě nebádali
ať se vzdám hříchu

Tak nám teď
fotky sžírají duše
a laskáme se tím
cliché jakým jsou
slova lásky
Autor jitro, 30.10.2008
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: její alter ego, jedam, NikitaNikaT., kryndy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já mu závidím! Moc :)

02.11.2008 14:09:00 | její alter ego

pěkně jsem si početl...

02.11.2008 11:17:00 | jedam

Myšlenkové, pocitové, zajímavé a působivé... ST! za obsah.

01.11.2008 23:31:00 | NikitaNikaT.

Ty to prostě umíš... Já nemám slov jiných, než pochvaly.

31.10.2008 14:23:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí