(přání)??

(přání)??

I.

Ať každé ráno probouzíš se s úsměvem,
ať hřející slunce rozzáří každý tvůj sen,
ať štěstí provází tě životem,
ať pevné zdraví drží se tě každý den,
ať vidíš před sebou svůj životní cíl,
ať dojdeš k němu ze všech svých sil,
ať láskou srdce tvé zahoří,
ať v očích tvých vše co si přeješ se vynoří,
ať už je sobota a nebo pátek, dnes je neděle a ty máš svátek, tak se směj!

II.

Ať houpe se tvůj stín v náručí pavučin,
ať radost provází tě každý den,
ať hřeje tě u srdce i ten nejmenší sen,
ať směješ se na celý svět,
ať při tvém smíchu roztaje led,
ať rozkvete každý světa květ,
ať rozkvetou i ty zvadlé,
ať potěšíš smutné a padlé,
ať v lese někde v klestí, pošle ti veverka
oříšek štěstí a čtyřlístek přinese ti lásku,
ať se děje cokoliv, dnes je tvůj den,
tak nenech si ho zkazit a užívej si jen!
Autor padající do neznáma, 30.10.2008
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenullinka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí