Atlantida

Atlantida

Anotace: Má poslední

Záhadné město pod mořskými vlnami
vzpomíná a šepotá tajemným hlasem
zkoušené přírodou rovněž i časem
vábilo svět nejen líbeznými pannami

Architektura závratného rozměru
sochy, kašny, paláce i mramoru sloupoví
dnešním lidem snad pamětmi napoví
jak vyjádřit lásku, touhu však i nevěru

Tajuplný svět minulého věku
fantazie, realita pohádka či cestopis
když píšeš o ní, jaký je tvůj popis
Atlantido
pradávný ty měst reku
Autor Rubeus, 31.10.2008
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí