Měsíc

Měsíc

Anotace: ...

Nocí nám hlídá naše snění
počítá políbení
v peřinách z hvězd
svítí na kraje cest
co vedou do neznáma.
A jen tak mezi náma
ta lampa světa
už šmíruje nás léta.

Denně prý ptáš se na počasí
žáby v sklenici od láku
kde vlastně luna ustýlá si?
když žije život tuláků
napsal jsem dotaz Armstrongovi
ten nohou výřil luny prach
ať odpoví mi jen pár slovy
tajemství co je ve hvězdách
poslal mi pozdrav s fotkou Beana
v jazyce Jidiš jen slov změť
mněl jsi se zeptat Gagarina
já na to neznám odpověď...
Autor zenge, 31.10.2008
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, NikitaNikaT., Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hmmm...jsem velmi čtenášsky uspokojena :-) a nadšena

31.10.2008 16:40:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí