ŽÁDNÉ DALŠÍ JARO

ŽÁDNÉ DALŠÍ JARO

Anotace: když člověk miluje, oči má plný vody, vzmůže se jen na..

Přešli jsme léto a je tu podzim.
Ze stromů padá listí
netvrď mi lásko že nechybím ti.
Pokaždé když usínám,
bez tebe je noc mladá
už je to devět měsíců
a já stále volám
mááám tě ráááááda!!!!!

Bojím se co bude zrána
a bojím se dalšího jara,
protože zima
bude chladnější než vždycky byla.

Jak tě to jenom napadlo,
zmrzačit cit lásky vzácný,
zařídit jeho zkázu,
naučit mě milovat,
a zanechat samu?

Pokládám zbraně-
nestřílím správně.
V boji o tebe
zamířím na sebe.

Divně jsi to živote zařídil,
aby lidé pro nic milovali.
Divně jsi zařídil lásku
nediv se, že tě proklínají.
Autor Dedillope, 31.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Zweiblumen, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí