31.X.2008

31.X.2008

Anotace: - Kalendář -

Sbírka: Kalendář, Reflexe

°

mé kroky nazdařbůh
ozvěnou se vrací zpět
okolo hřbitovní zdi
s dětmi
pár svíček
s kyticí květin
v záňadří bolestný smutek
. . .
slyším sám sebe
svá slova
srdce i dech
to ticho kolem
. . .
je nakrojené
v mé duši
jablko sváru
nepokoj času
tam někde uvnitř mně
jako kapička deště
sveze se po skle
a zmizí na okenním rámu
. . .
moje dušičková slza
jako slzy svící
rozžatých tam
kde pochoval jsem
svoji Neskutečnou Lásku
ztuhne na kameni
. . .
po světélkách na hřbitově
se ztichlé děti ještě jednou ohlédly
vnímám teplo jejich dlaní tak
jako kdysi to Tvé
. . . když jsme tehdy ještě byli sami . . .
jen Ty
. . . a s Tebou já . . .
ne . . . neboj se . . .
já nepláču
to jen kapka deště
svezla se po duši
. . .
tatínku je mi zima . . .
vezmu si dcerku do náruče
tiskne mi ručky kolem tváře
. . . jak mě objímá

je pátek
jedenatřicátého října
. . . vzpomínám . . .
dnes bychom slavili výročí
je to už deset let
co jsme se poprvé
. . . spolu brouzdali podzimem . . .

°
Autor rolon, 31.10.2008
Přečteno 281x
Tipy 18
Poslední tipující: Lota, Noc17, Lucie Teru, Holis, spare, Myrja, WhiteSkull, Psavec, Mbonita, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně smutná, vehnala mi slzy do očí

01.11.2008 19:36:00 | Myrja

Hezká.

31.10.2008 22:14:00 | Psavec

vzpomínková...

31.10.2008 19:58:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí