O ničem*

O ničem*

Anotace: Nápaditosti se meze nekladou;-)

Když už tak přemýšlím
o čem bych psala
je mnoho témat,
které bych sem dala.

O podzimu,listí,větru
o jaru,stromech,nebo svetru?
O zimě,saních a sněhu
o létu,slunci,nebo o metru?

O lásce,splínu,duši
o životě,lidech nebo co se sluší?
o sexu,přírodě či štěstí
o rodině,smutku a neštěstí?

A proto nechme duši snít,
aby mohl mozek něco vytvořit.
Autor asus, 31.10.2008
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechme duši snít..

jojo platí to.. do písmene..

jen kdyby ty sny někdy nebolely ..

12.12.2008 14:43:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí