hledám svoji duhu

hledám svoji duhu

Anotace: ///

Bloudím v čarotemném lesu.
Svitne-li? Své srdce snesu
vílám všeho druhu.
Hledám v lese, běhám bosý,
kopřivy mne žahly z rosy.
Hledám svoji duhu.

Schouliti se do jeskyně?
Všude venku chrochtá svině,
ozdobnou má stuhu.
Opadalo další listí
o trochu zas méně čistý
hledám svoji duhu.
Autor Faust88, 01.11.2008
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Unyle Pěl, kikis, Bíša, Zdenek, maena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

najdeš:-)

19.02.2009 13:13:00 | kikis

neboj,najdeš

01.11.2008 08:23:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí