slina

slina

Anotace: .....

Sorry že jsem nenakupil
spíš sem upil
city ztupil
v knajpách na prach
půjčky dluhy
sliboval jsem
barvy duhy
lásku nadosmrti.
Teď jí koukám do chřtánu
tady dole v průvanu.
Promiň že jsem nenaplnil
naše předsevzetí
jako banda vandalů
smetl jsem ji jak mandalu.
Možná v příštím životě
budu kotě či kůl v plotě
slina na refíži
tolik neublížím..
Autor zenge, 01.11.2008
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Churry, Jin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Geniální..."o)

01.11.2008 09:09:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí