Raději spolu

Raději spolu

Anotace: Vždycky..(Samota je levná věc)

Posedíme v mrazu
popijeme punč
nebudeme spěchat

Jen abychom nebyli sami

Pod ledovým vesmírem
vytančíme trochu tepla
budem nejšťastnější

Domov je tam,kde my nejsme

Proč to vůbec děláme?

Odpovědi jsou tiché
jen cizinci tu křičí
opatrně procházíme

Samotě dnes darujeme
falešné štěstí.
Autor Human Shadow, 01.11.2008
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí