Nevědomost

Nevědomost

Anotace: Je touž pase, ale dám to sem:)

Čekání, nejistota, příčetnost,
já toho mám už dost.
Chci být volný zas,
já chci pryč a nemám pas.
Kéž bych mysl odprostil
a city ze zmatku vyprostil.
Nevím jak dál,
točím se v kruhu.
Nevím codál,
mám stále víc dluhů.
Dluhů vůči okolnímu světu,
je to jak neprovést vendetu.
Kéž by jsme na tom byli stejně,
kéž bys znala mé pocity věrně.
Kéž bych nemusel čekat,
kéž by má mysl přestala těkat.
Chci být s tebou, chci tě poznat,
já musím těm následkům doznat.Kéž by jsme se viděli,
kéž by jsme se slyšeli.
Jsem hlupák, to vím,
já chci snít, ale stále bdím.
Chci vše nebo nic,
vše pro mě má však význam víc.
Autor BuF, 01.11.2008
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí