Zkurvený černý svět

Zkurvený černý svět

Anotace: Nehledejte v tom logiku, pravopisné chyby jsou záměrem. není to baseň i když je ve slokách. Nikoho nenutím to číst.

Temnota ulic vítá
zas je pátek,
Drogy do těla píchá!
další panák na zdraví.

Noční pošta,
všude klid,
tak proč tam ve tmě stál?
já měl tik a on sral.

Čas se zastavil a řekl jsem amen,
no tak hajzle vstávej.
Strach propukl a já ho za domem zakopal,
hnil tam do doby než pes ho vyhrabal.

"Klec spadla, máte to na dvacet let"
-Nevadí a díky snad pošlu pohled-
Bolest přichází,nohy neslouží.
Tělo se mi po zemi válí.

Kdo to na mě zírá?
Jaký vrah,
jaká stvůra?
To jsem já!
Autor Mera, 01.11.2008
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Savidge, smyrna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý.. tak trochu nevím, co s o tom myslet, ale to byl zřejmě účel x))

23.12.2008 14:48:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí