Skřítci náhody a osudu

Skřítci náhody a osudu

Anotace: poněkud staršího data :)

Největší ze všech krás
Největší ze všech smutků
Nejměnší ze všech ras
Ta co má na svědomí tolik skutků.

Malí, nevidění
Krásní, pro sebe sama
Vždy ve středu dění
A přitom nečiní žádné drama.

Gravitace pro ně neplatí
Nemají chaos ani řád
Nejsou ani chudí ani bohatí
A nikdo je nemá pořádně rád.

Veškeré činy, jež staly se
Ty mají na svědomí
Veškeré jazyky, jež ptaly se
Je nebraly na vědomí.

Ovládají náhodu
Štěstí nosí po kapsách
Píjí pouze čistou sodu
A pijí ji jen po kapkách.
Autor slečna Nefertiti, 02.11.2008
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Johny Styx, Isobel, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrazí mě z toho v zádech, jako bych ty malý potvůrky viděl:)

16.11.2008 23:55:00 | Johny Styx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí