CESTA

CESTA

Anotace: Propadneš tomu a než se naděješ už jsi plný touhy - zkusit to znovu..

1,Jednoho dne potkáš sám sebe.
Ozón vyplní na cestě prázdný místo.
Šílenej řidič za tebou jede.
Ví o tobě všechno a taky ví to,
že běžíš po cestě do nikam.

2,Zmatený představy před očima ti běhaj.
Všude spousta barev a krásně se to točí.
Na světelnou dráhu tvý oči se zvedaj.
Kladeš si otázku :proč vidim jí,proč jí?
a proč před sebou utíkám?

Cesta do nikam.
Po který utíkám.
Má svý prsty dlouhý.
„A než se naděješ
už seš plnej touhy.“

3,Zastav se!Jenom na chvíli zastav.
Nikdy nemáš druhou šanci udělat první dojem.
Buď,to všechno vzdáš a nebo ksicht nastav.
Jinak dál protloukat se budeš vosím rojem.
A ještě k tomu sám.

4,Rozhodnutí nejtěžší už jen tebe zatěžkává.
Jak předpůlnoční šílenství,opíjíš se vlastním hlasem.
Všechno ti to znova začne a listí už opadává.
Myšlenky z kolotoče: „Já bych chtěl,já jsem,
já budu.Tenhle pocit dobře znám.

5,Barvy se krásně točí a z nástupiště odvedou tě.
Řidič zas šílí a za tebou jede.
Ozón se ztratí v jeho velkym autě.
A možná nestihneš potkat sám sebe.
Protože to je moc skrytý přání.

6,Zmatený představy před očima ti běhaj.
Narážíš do stromů a to není dobrý.
Na světelnou dráhu tvý oči se zvedaj.
Už tě nebavěj ty tvary žlutý,modrý.
I sloup se k tobě sklání.

Cesta do nikam.
Po který utíkám.
Má svý prsty dlouhý.
„A než se naděješ
už seš plnej touhy.“

Je cesta do nikam po který utíkám.
A ta cesta vede ke mně...

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 09.09.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí