Alkohol

Alkohol

Anotace: ...je dobrý, ale i špatný!!!

Cítíš se špatně,
potřebuješ náladu zvednout,
saháš po flašce
a deš si někam sednout.

Něco se stalo,
nebo se chceš jen bavit.
Něco se zkazilo
a chceš to vyhnat z hlavy.

Vezmeš kámoše
a nebo jdeš sám.
Nejdřív se chováš tiše,
pak říkáš tobě místo vám.

Vodka, fernet a pivo,
k tomu něco zeleného
a hned je hodně veselo.

Další várku nese vrchní,
a nebo kámoš od baru.
To když si štamgast restaurací,
nebo nějakého klubu.

Všechno vtipné připadá ti,
to špatné ještě horší zdá se.
říkám: Ještě pivo dám si.
ptám se: Co stará, má se?

Už ani nevím kdo tu je,
a kdo už podřimuje.
Asi to balím dneska.
Usedám do bavoráka.

Jedu, jedu dost rychle.
rovinka, ještě přidám.
Vlíždím do čtvrti Michle.
Až na Pankrác ale chvátám.

Bum!
Sakra to ten rum!
Vodka, fernet a pivo.
Tohle všechno mě zabilo.

Ne, to spíš moje hloupost,
sedat za volant a řídit.
Když v krvi koluje mi chlast.
Hodně lidí mohl jsem tím vymýtit.

Ale doplatil jen jeden,
ten co všechno strká do beden.
Jo, já jsem mrtvej,
nikdo žádnej, nikdo jinej!
Autor Endosh, 02.11.2008
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: Iwushak..., Mbonita, Zdenek, Ette, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

02.11.2008 13:49:00 | Zdenek

todle se mi hodně líbilo..

02.11.2008 13:16:00 | Ette

tak ta je dost dobrá, líbí... pravdivá... bohužel to ale vetsinou odnesou ti nevinní...
Jinak souhlas, teda až na ten fernet, tenm vážně nemusím ;-)

02.11.2008 12:59:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí