Hej, práskni do koní...

Hej, práskni do koní...

Anotace: Všude na světě je nějaké plus i mínus a já stále někde bloudím v zemích a něco hledám co vlastně je na dosah ruky a člověk to ani nevidí.

Hej,práskni do koní kočí
a veď mně v neznámo dál,
kde barva mých modrých očí,
spočine na zemský ráj.

Hej,práskni ,své opratě sevři
a bezpečně v dáli mně veď,
svět kolem spolu jsou ve při,
lid srdce je chladivá meď.

Hej,práskni do koní kočí
a poslouchej ten krásný zvuk,
jak kola se po zemi točí,
pln síly touh sevřených ruk.

Hej,práskni a očima hledej,
kousíček tichého kraje,
můj zrak mně šálí,je bledej,
cit duše si se smysly hraje.

Hej,práskni a neboj se rány
a doufejme,bude tam líp,
zde člověk má také své plány
od dob kdy Čech šel na Říp.

Hej,práskni a do zad už nehleď,
vpžed svoboda,budoucnost, mír,
na kraji bídy své neseď
a povstaň,chceš-li dál žít.

Hej,práskni do koní silou,
i kůň pak ti za pravdu dá,
vzpomínky,ty propusť žilou,
oheň již svobody plá.

Hej práskni a těš se na zítra,
slzy své ze tváře smaž,
poslechni ze svého nitra
rady,kterých si važ.

Hej,práskni do koní kočí
a veď mně neznámo dál,
kde barva mých modrých očí,
spočine na zemský ráj.
Autor Zdenek, 02.11.2008
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, Květka Š., Flamy, NikitaNikaT., CorrimsonTom, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zní-jak krásná píseň..

02.11.2008 14:09:00 | Tacca

tak Zdeňku..práskni do koní a svez nás do snů:-)

02.11.2008 14:00:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí