Nejistota...

Nejistota...

Anotace: dívka která má obavy...

Není si jistá, zda ji miluje,
to ji velice zneklidňuje.
Ona by byla schopna za něho život dát,
jen pro něho se objetovat.
Proč nevidí, jak ho miluje,
její srdce si nevezme.
Srdce svě chce mu dát,
on však má ji jen rád.
To jí srdce trhá
však v naději doufá.
Doufá, že ejdnou přijde den,
kdy se její lásce podá jen.
V pátek sním bude v naději,
že snad se milují.
Bude šťastná a veselá,
jeho srdce a tělo neodolá.
Srdce svě ji daruje,
těž ji miluje.
Za ruku ji chytne,
tím to vše podtrhne.
V tu chvíli začínají krásně dny,
budou prožívat krásně sny.
Moc se milují,
nikdo je nerozdělí.
Tvoří krásný pár,
co se dlouho hledal.
Autor šášátko, 02.11.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí