ZAMČENO, ODEMČENO

ZAMČENO, ODEMČENO

Anotace: bylo mi 15

Stojíš za zavřenými dveřmi,
ťukáš a nikdo neotvírá
tak ještě jednou, věř mi
poslední, co umírá je víra

Venku je zima, uvnitř teplo
před dveřmi tma, za nimi světlo
fouká tu vítr, hvězdy hasnou
ty však máš cíl a cestu jasnou

Klika je chladná, dveře pevné
zamčeno stále v noci, ve dne...
Autor Lasska, 09.10.2004
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí