Strach2

Strach2

Anotace: -

Bojím se skákat a nemůžu stát,
bojím se plakat a nejde se smát.
Tak jen ležím
a tebe se držím,
Neodcházej, já mám strach.
Bez tebe je ze mě jenom prach.
Zůstanem tu navždy, co na tom?
Lepší než riskovat, co bude potom.
Tak nechoď! Sem každé ráno!
slunce zasvítí úplně samo.
Tak neoblíkej se! Zůstanem nazí?
U mě je teplo, jestli tě mrazí...
Pojď budem sledovat ptáky,
Něchoď ven! Kašli na vojáky!
Autor Naninka, 02.11.2008
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Květka Š., Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...válka je vůl a jen hlupák by od tebe odcházel...

02.11.2008 15:52:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí