Póza

Póza

Anotace: ...

Sám jsem svá nejtrapnější póza,
jsem křehká keramická dóza,
v níž dlí jen nevědomá mysl
a kolem níž, nic nemá smysl.

Má rozbitnost je jen otázkou
času, nic nezmůžu svou láskou,
která je sama již rozbita
a mrtvá k záhrobí klopýtá.

Nic z mého nitra nevyvěrá,
vše jen zbarvilo se do šera.
Jsem totiž svá Smrt, co teď přichází –
a už sám sebe topím pod hrází.
Autor Žiťa, 02.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: efie, Anejet, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí