Mazlík

Mazlík

Anotace: O zvířátku jedné slečny s velkou dávkou fantazie

Dostala maličké štěňátko,
radostí plné náruče,
hrálo si, kousalo papuče,
dostala miloučké štěňátko.

Vyrostl zdravý pejsek,
skotačil v bytě rošťák dravý,
trhal a kousal silák zdravý,
vyrostl krásný pejsek.

Zestárl dědoušek jeden,
sotva se belhá za svou paní,
raději ho nosí v dlaních,
zestárl neposeda jeden.

Odpočívá v tichém hrobě,
nehybný, v chladné zemi,
duch stoupá k psímu nebi,
odpočívá v klidu a míru.
Autor Rubeus, 02.11.2008
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jako všichni....jednou musíme:-)...:-)

03.11.2008 19:12:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí