S mýdlem na očích

S mýdlem na očích

Anotace: Sladká nevědomost....

Zraky mé zastřené vidí jen bělobu
Cíle své vzdálené pověs teď na skobu...

K očkám mým přirostlé piliny mýdlové
Nepustí skutečnost k panence duhové

S vločkami mýdla na zraněných očnicích
Nevnímá mysl má bestiin krutý smích

V klamu teď pohlížím v tušené okolí
....
..
.
Veliké štěstí-tak život mne nebolí!
Autor Kassiela, 02.11.2008
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí