Ne tady, ne někde, jinde... hluboce

Ne tady, ne někde, jinde... hluboce

Anotace: ...

/Vím tak jasně
Nechtěla jsem tebe
Chtěla jsem tvůj odraz na jezerní hladině
A ten se svést nedá
A vím že sebe
Jsem chytila
A ponížila
Abych mohla vyrůst
V strom trnů plný
Šťastným oplývajícím smutkem
Kořenů zbavených snem

Z ležících ladem
Černých masek karnevalů
Neopětovaný strach
Neproniknutelný pokus
přesunout tvář na později/

tak si říkám
pokaždé když čtu o sexu
zavřu oči…a vidím želatinový medvídky

tak si říkám
pokaždé když nesním o sexu
zavřu oči…
Autor DIDADA, 02.11.2008
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí