Všichni sladcí známí z mých rukávů

Všichni sladcí známí z mých rukávů

Anotace: ...

kdysi k mým uším
jak záblesk
„jediný způsob
jak nebýt tečkou vesmírnou
a nebýt pochybnou částí svých smyslů“
kdysi k mé kůži
„chodby jak kulisy mizí
a nejde se zastavit či běžet“
jednou k mým očím
zeď zteřelých cihel
a jedno slovo přibité
a jediné
co přečíst nelze víc
a já
prosbou nasávajíc
rukou prosící větu
pršící, mrazící
že…

kdysi v teplotě těla
byl obyčejný chlad pustiny
nazývající štěstí
jedinou čarou
kterou svoje obtočím
a sebe nebe osloví
„bůh neslyšel nic,
protože hluchost tvým uším
dovolena nebyla“
Autor DIDADA, 02.11.2008
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurelius, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí