Začínám

Začínám

Anotace: Už je ráno, nebo se mi to jen zdá...?

Začínám...
Probouzí mě zvuky,
oči pomalu otvírám...
teď...a co teď? Sám sebe se ptám.

Protáhnu se, zaostřuji oči,
zdá se mi to,
nebo to jen sen končí?

Není to snad sen,
tak pomalu z postele vstávám,
přijdu si jak tráva,
kterou vítr na louce mává.

Tak trochu jak dobytek,
co má hlad
a trochu vztek.

Najednou se probouzím,
to všechno zdá se mi,
sen skončil, vždyť zlý tak není.
Je ještě tma, je noc...
jaká krása, jdu snům naproti,
jdu jim zase na pomoc
Autor greenus, 02.11.2008
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Bolemíra Nebeská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí