For Lukys

For Lukys

Anotace: Luky i prřes to že už se mnou nejsi a jsi tisice km daleko, tak nikd ynezapomenu na to jak jsi uml milovat, ale ani na tvou zradu..

Říkáš že jsem tě nemilovala,
že s jiným jsem bývala,
prýjsem tě jen využívala,
já se však lásky bála.
Asijsem věděla proč,
říkáš: raději ukroč.
Možná říkám nesmysly,
ale lepší než tvé výmysly.
daleko-pryč mi odlétáš,
mé vlasy už nesplétáš.
Prý na vybrabou nemáš,
už zase mi kecáš?
Když nad tím podumáš,
ale ty už si mě nevšímáš.
Z tvého života mizí láska,
zaujme tě kdejaká kráska
a hned říkáš: Miluju tě,
a rozpínáš své sítě.
Přemýšlíš jak další ulovit,
jak tu dívku oslovit.
Zlomené srdce za sebou necháš,
jsi rád že sám dýcháš,
často o tom slýcháš,
ale ty dál spěcháš.
Nejsi schopen lásky,
di si chytat žluťásky,
ti si tvě sitě všimnou
a tebe se ujmou.
Vím že má slova nechápeš,
raději mě zase pošlapeš.
Mě? Nebo mé srdce?
a běžíš kjiné ,,kamarádce?"
Nevím co o tobě si myslet,
měl by ses zamyslet.
Už mě nepomlouvej,
kluky mi nedomlouvej.
Raději nad sebou přemýšlej
a nikdy už si nevymýšlej.
Autor SaskieSmith, 03.11.2008
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí