Přátelství

Přátelství

Anotace: Zrada bolí, ale když vím že jsemzradila jjá tak to bolí ještě víc

Co je to přátelství?
Je to poselství?
Či jíná forma lásky?
Která taky dělá vrásky?
Jeké je ztratit kohos měl rád?
Jaké je příteli do očí lhát?
Pověz zažils to někdy?
A zdalipaks napravil své chyby?
Uvědomil sis koliks ztratil?
A že něčí sny jsi zhatil?
Pověz zažil jsi to?
Řekni napravils to?
Jaké je vidět přítele se trápit?
Nemoct ho před strastmi chránit?
Vědět že ti nevěří,
že tobě už se nesvěří?
Jaké je nemoct se mu do očí podívat?
Jeké je už se s ním nevídat?
Jeké je vidět ho s někým jiným se smát?
Jaké je bát se mu jít kát?
Vědět že jsi ho ztratil?
A že ty jsi vaše přátelství zhatil?
Já to zažila a já to také zkazila.
Autor SaskieSmith, 03.11.2008
Přečteno 669x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuji :-)

25.11.2008 17:34:00 | SaskieSmith

Je to super fakt bomba

23.11.2008 20:19:00 | demonice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí