Básník či špína

Básník či špína

Anotace: cítím se tak i tak...

Slýchávám poutníka jak uprostřed hvězd,
svůj plášť ze slz a růží ztrácí,
křiklavým hlasem nad hrobem fialek pouští si žilou.

Sny nad tmou provázejí tajná přání,
s věncem a úsměvem k nepoznání,
vůně květin s mlhou pomalu se zvedá.

Bez snů na obláčcích proslýchané múzy,
usínáme a uvadají naše chabé údy,
básník či špína, v hrobě je to k nepoznání.
Autor Láďa, 03.11.2008
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí