Na mrtvém bodě

Na mrtvém bodě

Anotace: ...

touha, jejíž smrt je smrtí všeho co jsem
drtí na prach moje vnitřnosti
každé nové ráno je smutným návratem
do ustálených skutečností

jak dostat se ven z hnijícího těla
když duše slábne a k hrobu se sklání
jak socha blíženců, stavěná z popela
ztrácí se ve větru věčně pustých plání

tady kde stojím, není nic jako dřív
nic, co by prázdná léta neukradla
a přitom zároveň, jen se světe div
všechno je mi známé, jak pohled do zrcadla
Autor Archotheria, 03.11.2008
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smrt, to je krásná a ušlechtilá paní...
nesmíš se však dívat na ní...

03.11.2008 19:08:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí