Rodiče

Rodiče

Anotace: nj jak to tak bývá....takový pohled na dnešní výchovu

Z čisté lásky, jak se tak stává narodí se štěstí.
Z čisté lásky, jak to tak bývá objevíš se jen Ty.
Ze zloby a smutku, stane se zázrak narodí se dítě.
Ze zloby a smutku týraného těla, narodí se dítě.

Čistá láska, vychová štěstí ve zdravého člověka.
Čistá láska, vytvoří z Tebe hodného člověka.
Zloba a smutek z týraného života, udělá nebezpečného jedince.
Zloba a smutek vychová z dítěte, člověka se záští a klamem.

Čistou láskou pomáhají Ti v životě, udělat první kroky.
Čistou láskou schovají Tě pod křídla, ochranná pírka andělů.
Zlobou a smutkem, najdeš své tělo na dně řeky v rozkladu.
Zlobou a smutkem, chráníš se útokem před světem.

V lásce čisté neznají zákazy.
V lásce čisté neznají tresty.
Se smutnou zlobou často už nežiješ.
Se smutnou zlobou vytvoří MNE.
Autor Without Love, 03.11.2008
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to zajimave,,,pekne,,,ma to neco do sebe ;)

04.11.2008 17:28:00 | strašidýlko-střapatý

jsme symbiózou zlozvyků a boží vůle...?

03.11.2008 18:08:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí