na útěku

na útěku

Anotace: ..

Jsem na útěku
sám bez doteků
je to k breku
a není léku
ba ani nemocnic
věky věků
i pluky reků
nezmohly s láskou nic
jsem na útěku
z Vítkova do Proseku
v podpaží svírám deku
doběhnu asi do Bohnic..
Autor zenge, 03.11.2008
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Churry, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alespoň, že máš tu deku. A láska... ta nás dostihne, ať už jsme kdekoliv.

03.11.2008 18:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí