Noční blues

Noční blues

Anotace: Dvě kratší se stejným názvem. Z náhlé inspirace.

I./
Řekla jsem že jsi noc
a zmizela jsi ještě
před setměním.

Byla jsi snůška výmyslů
a přání
která se vpíjely
do papíru
a zanechaly
hřebíčkovou vůni.

(Ty totiž nejsi jen tma)

II./
Hvězdy se smály
páchly po benzínu
při jejich světle
nešlo plakat
a líbat chodník zároveň

Zvracela z Karlova mostu
noční milence
třela si čerstvou pihu
na levé tváři
a tvářila se při tom děsně vznešeně
- vždycky donutili zaplatit
Autor Lacosta1, 03.11.2008
Přečteno 230x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, Sunny, Holis, Psavec, Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí