Budeš-li

Budeš-li

Anotace: Ať už tě bude mít kdokoliv rád,věz,že budu tvůj vždy kamarád.

Budeš-li mít pocit samoty,věř,že sama nejsi,
bloudím sám cizí ulicí a křičím do tmy kde jsi.
S překyslým úsměvem na líci,bojují s nechvalnou krizí,
lepím tvé jméno mezi rty,dřív než z mých horkých rtů zmizí.

Budeš-li mít pocit samoty,věř,že tomu tak není,
jednou se v světě najde ten,kdo život ti k lepšímu změní.
Přijde a řekne tě miluji,osud rád obrací kartu,
Já nešťastný,šťastný se vytratím se ztichlou vzpomínkou na rtu.
Autor Zdenek, 03.11.2008
Přečteno 257x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Květka Š., WAYWARD, Psavec, Bíša, labuť, Tacca, sondulacek, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ách, jo, kdo by to řekl, že z toho budu tak krásně melancholický.

06.11.2008 21:02:00 | petříček

Tak to je krásné,moc krásné.

04.11.2008 14:52:00 | Květka Š.

...nikdy jsem neopustil mé manželky,ani ony mne,když jsme se rozešli

03.11.2008 23:05:00 | WAYWARD

krásné sdělení
má duše ho ocení...

03.11.2008 19:37:00 | Mbonita

Pěkná a upřímná báseň.

03.11.2008 19:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí