Loučení

Loučení

Anotace: ...

Bude mi strašně smutno,
ale musíme se loučit
Je mi to hodně líto,
že to všechno musí skončit.

Udělaly jsme chybu,
ale šanci jsme měli ji spravit hodněkrát.
Mno Každej má šanci na nápravu,
ale mi už jsme měli víc než tisííckrát.
Autor Vanesska, 03.11.2008
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí