život motýlí

život motýlí

Anotace: ...žiješ na chvíli...

Ve větvích jsem uvíznul,
v poslední z pavučin
a na ní pavouček
tuká si na čelo..
To jako mám večeřet,
dneska tvůj splín?
Mě něčeho lepšího
k snědku se zachtělo!

a tak se s omluvou
vymotám zpátky,
tiše zas roztáhnu
polámaná křídla svá motýlí,
vždyt život můj motýla
tolik je krátký,
a mé bytí štastné je
s tebou jen za chvíli..

bez milých slůvek,
ztrácím barvy svých křídel,
bez dlaní Tvých hřejivých
zhubí mě mráz,
snad někdy Tě spatřím,
když v žití svém nynějším,
jsem Tě jen míjel
a přivoním ke květu,
s nímž přál jsem si..
..zastavit čas...
Autor chalcedon, 03.11.2008
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Dota Slunská, Květka Š., Verena, Bíša, labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím,že tvůj motýlí sen
bude jednoho dne
naplněn...

03.11.2008 21:11:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí