Kolotoč

Kolotoč

Anotace: ...motáme se v kruhu,jak na kolotoči

Měsíc kouká se do oken,
a mlčky hlídá sladký spánek,
jak lehká je pak naše mysl,
jak motýlí křídla,
jak vlahý vánek.

A počítání oveček,
když únava nám nepřichází,
jdou pěkně jedna za druhou
a pasáček je doprovází.

Ta touha,rychle usnout
a vychutnat si sen,
to všechno v noci stíháme,
pak příjde nový den.

A s ním i nová naděje,
že příjde brzy vykoupení,
a i když člověk procitne,
i přes den oddává se snění.

Je to jak kolotoč na pouti,
točí se nám z toho hlava,
stále se odpouští,
zas trochu jsem to pomotala.

Večer zas uleháš
a všechny ty hodiny,
stále ti v hlavě běží,
ovečky odešly,šli také spát,
vzpomínky vymažeš snad jen stěží.

I já se ted procházím krajinou,
kde vše je dovoleno,
zas bude na mě čekat nový den,
a doufám,že bude mi odpuštěno.
Autor sondulacek, 04.11.2008
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: BARBYE, Holis, NikitaNikaT., Bíša, Květka Š., labuť, WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šupky z kolotoče..a pěkně se projít do lesa
tam člověk na mysli neklesá
kochá se krásou jen
nemyslí chvíli co
bude za týden
či druhý den...

04.11.2008 09:08:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí