Periferie

Periferie

Anotace: ...snažme se nechodit na periferii ducha

Zpustlá zahrada
cení vylámané zuby plotu
na tři paneláky
propadlé do nicoty
prefabrikované bídy -
na okraji města a života
se hromadí odpad z jímky citů
a nikdo nevidí
růži, jež kvete
uprostřed bodláků
krásná a čistá
Autor Dolma, 04.11.2008
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Verule, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) Vítám Tě.

29.11.2008 22:32:00 | Verule

vidím to stejně..život se má žít a ne jím jen procházet
a ducha svého třeba šlechtit a před krásou se sklonit..

04.11.2008 18:50:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí