Masky

Masky

Anotace: Zklamání z přátelství často bývá horší než zklamání z lásky...

Lidé se skrývají za maskou
Oči máme zakryty páskou,
Pravé tváře nevidíme
Zklamání pak sklízíme
Zklamání z tvrdého poznání
Pak zbude už jen proklínání
Prokleješ je i sebe
Tvé srdce snad zebe
Díky cizím maskám máš ze srdce led,
Který ani díky slovům neroztaje hned
Tvé sny a ideály zmizí
A budete si zase cizí
Cizí mezi svými přáteli,
I když toto asi nechtěli
A co vlastně chtěli?
Být snad anděly?
Tak to končí či začíná?
Znovu někdo proklíná…
Autor Soren, 04.11.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí