Vidím

Vidím

Anotace: no básnička

Vidím sebe sama na pokraji skály.
Vidím,jak mi tehdy vlasy vlály.
Vidím,jak letěla jsem málem,
než jsi mě chytil kolem ramen
a řekl:"To není dobrej nápad".
Teprve potom jsem začla všechno chápat.
Autor Grizzzelda, 04.11.2008
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí