Sklený zvon

Sklený zvon

Anotace: zase začínam plodiť kadejaké básničky. No hádam sa to niekomu zapáči

Bim Bam Bom
zvoní sklený zvon.
O polnoci počas splnu
vidím náruč, smrti plnú.
Bim Bam Bom
to priniesol on.

Bim Bam Bom
plače sklený zvon.
Voda zúri, hmla sa búri,
no čas krutý, ten nás súri.
Bim Bam Bom
ohýba aj strom.

Bim Bam Bom
reve sklený zvon.
Zem otvára čiernu bránu
pocítim krv, svoju, slanú.
Bim Bam Bom
buráca aj hrom.

Bim Bam Bom
jačí sklený zvon.
Cítim cyklón a v ňom síru
sprevádzam ho hrou na lýru.
Bim Bam Bom
očakávam skon.

Bim Bam Bon
skučí sklený zvon.
A Smrť reve, snaží sa hrýzť,
tvrdí, že vraj je už čas ísť.
Bim Bam Bom
zmĺkol sklený zvon.
Autor Syala, 04.11.2008
Přečteno 433x
Tipy 16
Poslední tipující: fuu, hašlerka, ilona, Aulus, Radek.oslov.Šafárik, drsnosrstej kokršpaněl, padající do neznáma, carodejka, jedam, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*pekna basen.

20.02.2009 17:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí