Pro mého anděla

Pro mého anděla

Anotace: ... ten pro koho to je to pozná, snad

Ty jsi můj malý andělíček,
tak náhle svržený z nebe,
když mě mé srdce bolí,volám Tebe,
já ráda pohladím Ti tvoje vlásky,
když zradí Tě tvé velké lásky,
vždyť i ty hladíš mou duši,
ty jsi můj malý andělíček,
aniž to kdokoliv tuší,
Tobě své srdce předkládám,
holé a zraněné na podnose z trní,
před jinými ho schovávám
pod tvými slovy jak kotě tiše vrní,
když před ostatními se skrývá,
z bezpečí hradeb se na ně dívá,
Ty jsi můj malý andělíček,
tak náhle svržený z nebe,
když mě srdce bolí, volám Tebe.
Autor Melfëa, 09.09.2005
Přečteno 1522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře

Jemná i něžná.. A nejenom báseň. Jde to z ní vyčíst. Zůstat pořád taková. Svá.

10.09.2005 08:39:00 | Cry

juuuu líbíí =)

09.09.2005 20:52:00 | deSolAxe

hezké, zamilované ...

09.09.2005 18:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí