Inkoustový netopýr

Inkoustový netopýr

Anotace: za mi jebe v hlavě

Vylil jsem včera inkoust na papír
vylétl z něho černý netopýr
Rozplác se o stěnu na konci pokoje
a spadl mi do dlaně z bílého závoje
Z bílého závoje od papyrového vosku –
inkoust stéká mi čelem rovnou z mozku
Je jako krev – černá a temná v kalamáři
z nějž psací pera sají jak štiplaví komáři
Má ruka rozdrtí je jako plácačka o papír
a je z nich zas černý flek – ten samý netopýr…
Autor Chašmodský, 04.11.2008
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Holis, WAYWARD, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Helena Sládková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva nápad

26.05.2009 18:32:00 | Princezna.Smutněnka

...oceňuji

05.11.2008 08:24:00 | WAYWARD

zajimavy,to by me nikdy nenapadlo,je to moc hezke

05.11.2008 07:40:00 | strašidýlko-střapatý

Má to myšlenku a dobrý nápad, zlávště s tím netopýrem.

05.11.2008 06:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí