Pevni, ... ve víře ...

Pevni, ... ve víře ...

Anotace: ... až je to k nevíře ...

.

/*

je podivinstvím člověka
hloupě si namlouvat
že vrátí se co odešlo
když bude v víře stát

stát jen a boha uctívat
nesvírat ruce v pěsti
s potěšením být sobě kat
hliněným modlám na náměstí ...

*

------------------------------------

Comment 2.9.2008 | HarryHH

*

.
Autor HarryHH, 05.11.2008
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Nút, Belmon, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co slovo to perla...jako vždy..

17.11.2008 21:31:00 | Nút

Nutí k zamyšlení, slova jsou pravdivá. ST!!! víc není co dodat.

05.11.2008 06:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí