Nenávidím...

Nenávidím...

Nenávidím tu hroznou dobu, jen boje a smrt,
nenávidím tu válku a její oběti na zemi ležící.
Nenávidím povinnost bojovat a mít z toho p*d,
Nenávidím tyhle krvavé kosti v půdě tlející.

Nenávidím každodenní usínání na válečném poli,
nenávidím snění těch krví prolitých nočních můr.
Nenávidím své slané slzy, když tu děláme vo*y,
Nenávidím, když nás nutí násilím čelit návalu stvůr.

Nenávidím den, kdy započal ten boj nekončící,
Nenávidím svět, který dovolil tu drtivou zkázu.
Nenávidím ten přímý pohled na naše děti plačící,
Nenávidím chvíli, kdy jejich útok nabral rázu.

Nenávidím tu vteřinu, kdy svou ženu umírat jsem viděl,
nenávidím tu katanu, která zabodla se jí v plíci.
Nenávidím ten zjev, co mě sekl, když jsem u ní seděl,
nenávidím ten pach krve, co jsem pocítil na líci.

Nenávidím tenhle život, jen začal a skončil,
nenávidím ten chlad, když upadám do prázdnoty.
Nenávidím ten pocit, jako bych se loučil.
Nenávidím ten krvavý pád do poslední temnoty.

Nenávidím…
Autor Psychopatická lentilka, 05.11.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí