Usmíření

Usmíření

Anotace: .

nejsi můj přítel
však můžeš být
kolikrát už jsem tě zklamal
kolikrát odprosil
ale teď skutečný viník
visí na oprátce
když můj jediný bratr
padl ve válce

tak co mi teda brání
přijít někdy k vám
můžu tam jít s paní
a můžu tam jít sám
a mé slabé srdce
co jsem kdysi dal
začalo být prudce
když odjíždíš v dál
Autor někdojiný, 05.11.2008
Přečteno 496x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí