Club of broken hearts

Club of broken hearts

Anotace: na lepší zítřky již nevěřím..

Vítej v klubu zlomených
kde dožíváme my,
ti kterým puklo srdce
kde zmírá naděje lepšího zítřka
a kde vzpomínky převyšují budoucnost
to my, prokletí básníci
spodina této společnosti
vylézáme v noci z děr
a píšeme na zdi naše nářky:
Letargie vítězí nad zdravým rozumem
alkohol, drogy, lehké ženy
to vše zde můžeš mít,
ale věz, že nikdy ti to nepomůže zapomenout
životy zničené láskou
žijeme z krásných vzpomínek
jakmile někdo z nás zapomene
- zemře...
Autor BeatleJohn, 05.11.2008
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Martas1985, Puck
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsaná.

29.11.2008 18:49:00 | Martas1985

Hlavu vzhůru, surgo et ambula!!!

10.11.2008 19:42:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí