Chce se mi... a nechce

Chce se mi... a nechce

Anotace: Co dodávat...

Chce se mi zvracet,
chce se mi spát.
Chce se mi křičet,
chce se mi smát.

Nenávidím slzy a
miluji pláč,
jsem něžná duše,
odporný rváč.

No tak co jsem?
Co jsem zač?

Nositelka smutků?
Nebo snad přelud
a vykonavatelka skutků?

CO?

Jsem ztracenec ve světě iluzí
a snů.
Jsem tvrdý realista,
ve světě ran a úderů.
Autor Lucie Tee, 05.11.2008
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Bamap, Mademoiselle Drea, Psavec, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky moc.., to mě těší..=)

09.01.2009 10:55:00 | Lucie Tee

Moc se mi líbí. ;)

09.01.2009 10:45:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí