Vlající

Vlající

Anotace: o davu..

Potácím se tmou
kolem mě víří
řeka plná řas
očí a představ
moje kroky míří
slyším tvůj hlas
unáší mě ten stav
blíž k tělu
dál od duše
nakloněná a uzavřená
ne ledajaké předtuše

zavírám řasy
nechám se unášet
vlhce i suše
daleko
vlající vlasy
se ti otírají o sako
nikoho
nevidím východ
a kdosi
mě prosí
o slitování
prý jsme tu bosí
Autor slečna Nefertiti, 05.11.2008
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Johny Styx, hanele m., NikitaNikaT., Isobel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co k tomu říct? Je to krása, a víc už nic.

16.11.2008 23:58:00 | Johny Styx

Síla. Závěr je skvělý. Opravdu nádherná.

13.11.2008 23:03:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí