Real man?

Real man?

Anotace: věnováno Zuzaně a její fotce..

Zapomeň dívko vše, co jsi měla.
Dnes dáš mi víc,než si kdy chtěla.

Jsem muž,kdo je více?

Já nežádám,jen beru.
Chci tělo,né srdce.

,,Ty tvoje rozpaky fakt žeru!"

Volej si maminku,
volej si tvýho vola!

Najdu si záminku:
,,Sama to chtěla!"

Zapomeň dívko vše, co jsi měla.
Dnes dáš mi víc,než si kdy chtěla...
Autor Gabriel - Sinóda, 05.11.2008
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Fiserka, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí